Fariseu Eduard – E.F.F Faribus SRL – proiect in concurs

Firma E.F.F FARIBUS SRL are sediul in judetul Gorj si se ocupa cu personalizarea cadourilor respectiv ofera servicii de editare, creatie si productie publicitara. În prezent, firma se autofinanțează, însă ar dori să se dezvolte printr-o extensie în mediul online. 

Eduard a aplicat in concursul nostru pentru  extinderea activitatii curente si anume, crearea cadourilor personalizate, a albumelor foto digitale si a materialelor publicitare in mediul online prin infiintarea unui magazin online cu ajutorul caruia sa creasca vanzarile cu 150%.

Produsele finite realizate de către firma lui Eduard sunt materialele ceramice personalizate ( căni, pușculițe, halbe de bere, borcane), materiale promoționale (brelocuri, pixuri, brichete, etc), produse textile aflate la mare căutare inclusive de către croitorii și manufacture ( tricouri, șepci, lenjerii de pat, pijamele, perdele, șorțuri, echipamente sportive, etc), materiale publicitare ( bannere, pliante, flayere, cărți de vizită, mesh-uri, roll-upuri, firme luminoase) dar și produse pentru designul de interor ( tablouri canvas și tapet personalizat ) și albume foto  digitale pentru nunți, botezuri și majorate.

”Scopul nostru este de a le oferi clienților o gamă largă de produse. În acest fel, clienții vor găsi cel puțin un produs care să le placă și care să le reprezinte personalitatea prin personalizarea acestuia. Este imposibil ca măcar o data în viață un om să nu achiziționeze un album foto digital, fie că vorbim despre celebrarea celor 3 cicluri de învătâmănt, fie că vorbim despre nuntă sau botez. Așadar, produsele noastre cu siguranță vor fi pe placul clienților noștri ca aspect dar și cu scop practic.”

 Activitățile noastre se impart în 3 categorii:

-realizarea cadourilor personalizate ( vom avea o gamă de peste 200 de produse);

-realizarea materialelor publicitare ( litere volumetrice, flayere, autocolante, etc, unde avem ca și clienți principali persoanle juridice);

-realizare de grafică la comandă (ex. logo-uri sau design pentru cărți/ pliante/cărți de vizită/etc).

Produsle noastre se adresează persoanelor de toate vârstele. În aproape un an de activitate am observant că atât vârsnicii, cât și adulții respectiv copiii doresc produse personalizate. În proporție de 60% sunt clienți cu vârstă între 18 și 50 de ani, 30 % sunt clienți cu vârste sub 18 ani și 10% sunt clienti cu vârstă de peste 50 de ani. Aceasta este o statistică făcută în cadrul magazinului fizic din incinta Shopping City Tg-Jiu.

Fiind vorba de un magazin online, pe care dorim să-l implementăm prin prezentul proiect, produsele noastre se vor adresa tuturor persoanelor care dețin și pot să folosească un smartphone cu aplicații Facebook și Instagram.

Veniturile principale, în proporție de 75% vor proveni din vânzarea cadourilor personalizate și diferența de 25% va proveni din vânzarea produselor publicitare.

Cu ajutorul profitului net obținut din magazinul fizic și cu experiența avută în acest domeniu pot administra un magazine online cu ușurință. Avem un spațiu comercial de 22 mp în incinta Shopping City Tg-Jiu și un atelier pentru materialele publicitare de 120 mp. Aceste 2 puncte de producție și desfacere pot susține magazinul online o perioadă.

Cele mai importante costuri și de asemenea cele mai mari costuri vor fi costurile cu campaniile de promovare online.

 ”Înovativ în acest proiect este inteligența artificială care va sta la baza magazinul online. Cu ajutorul inteligenței artificiale vom putea identifica mult mai ușor clienții care au căutat sau își caută în acel moment un cadou pentru cei dragi. În acest fel, vom ajunge virtual imediat la clienții care chiar au nevoie de cadouri. Pe lângă A.I. vom folosi o funcție care îi va oferi clientului posibilitatea să își facă singur optimizările de produs ( poză, text, culoare, etc), câștigând în acest fel foarte mult timp în personalizarea cadoului.”