Raulea Alina – Casa Bunicii – proiect in concurs

Casa Bunicii oferă servicii de cazare în zona Cârțișoara, la poalele Transfăgărăşanului în imediata apropiere a complexului turistic Albota. La parter sunt situate 3 camere şi bucătăria dedicată turiştilor, iar la etaj sunt amplasate 2 camere din care se poate admira, panorama Munţiilor Făgăraş.

Răulea Alina a aplicat în concursul nostru întrucât a considerat că este o oportunitate de a-și extinde unitatea de cazare.

”Intenționăm să devenim Punct Gastronomic pentru a promova bucatele tradiționale ale zonei și a lega parteneriate cu producătorii locali pentru a furniza produse proaspete clienților. În plus, dorim să modernizăm spațiul de funcționare și să-l extindem.”

SUMA NECESARĂ: 50.000 lei

CONTRIBUȚIE PROPRIE: 25.000 lei

Probleme de care s-au lovit clienții sunt legate în primul rând de insuficiența spațiilor sanitare acestea fiind doar 2 la 5 camere și modernizarea parțială a locației. Alina și-ar dori să le ofere clienților, un loc special amenajat pentru copii, unde cei mici să poată să se bucure de natură.

În momentul actual nu avem parteneriate dar am dori să stabilim o relație de colaborare cu micii producătorii de produse naturale, tradiționale din zonă pentru prepararea meselor oferite clienților.

Zona a devenit tot mai atractivă pentru turiști, satul Cârțișoara devenind stațiune turistică.