ASISTENTUL VEDERII SRL – FLAVIUS ȚURCANU

Unfortunately this project hasn't been funded on time!

✨Flavius Țurcanu 👀 a dedicat mai bine de 9 ani studiului pentru a învăța cum se îmbunătățește NATURAL vederea, a ajutat peste 40.000 de persoane prin seminarele și evenimentele pe care le-a susținut în toată țara, cât și prin intermediul sfaturilor gratuite oferite pe site-ul www.EducatiaVederii.ro

Chiar dacă este de profesie inginer, absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul “Universității Tehnice din Cluj-Napoca”, a absolvit ulterior și un master în științele nutriției în cadrului „Universității Babes Bolyai”.

Apoi, a devenit coach acreditat și a avut peste 1.000 de ședințe individuale, prin care a ajutat oamenii să facă schimbările necesare pentru a-și crea obiceiurile sănătoase ce oferă o vedere relaxată și clară.

Flavius a participat în concursul nostru pentru că își dorește să deschidă un punct de lucru în Sibiu și să finalizeze respectiv să promoveze aplicația Asistentul Vederii, versiunea pentru mobil.

Aplicația îi va ajuta pe utilizatori și îi va susține să își creeze obiceiuri noi și sănătoase pe plan fizic (exerciții pe care să le facă), alimentar (alimente pe care să (nu) le consume), și emoționale (gestionarea eficientă și în timp real a emoțiilor).

No backers yet!
No new updates
You need to be logged in to add comments!

0$
raised of 1,000$

This project will only be funded if at least 1,000$ is raised by March 20, 2020
Project sponsor
Norbert Rotaru