PHOTOLIFE ART SRL – LAURA DASCĂLU

Unfortunately this project hasn't been funded on time!

Pentru Laura Dascălu fotografia a devenit o pasiune în 2013, odată cu nașterea primului copil, astfel că pentru achiziția primului aparat foto DSLR a trebuit să apeleze la un credit.

Dorința de a deveni 100% independentă, s-a înfiripat destul de rapid, astfel că Laura a reușit să își construiască un portofoliu de clienți mulțumiți și deschiși să o recomande mai departe.

”Laura are talentul de a surprinde în fotografii, emoțiile cele mai intense. Este caldă, creativă și iubirea ei pentru frumos, se revarsă în tot ce face.”

A aplicat în concursul nostru pentru a duce această pasiune la următorul nivel. Ea își dorește să ofere proaspeților părinți amintiri frumoase cu copilașul lor încă din primele sale zile de viață, pentru că în primul an trăsăturile li se schimbă foarte mult.

🖼️Visul Laurei este să își deschidă un studio, unde să își amenajeze un “colțișor” în care să poată compune amintirile clienților. Studioul va fi specializat pe fotografia de bebeluș, dar și de maternitate respectiv de familie.

”…fotografiile oglindesc sentimentele fiecăruia, iar pentru mine sunt foarte speciale.”

”Photolife Art Srl este ca și copilul nostru. Atât de mult ne-am dorit-o,am obținut-o și acum ne luptăm cu orice ne stă în cale, și nu ne lăsăm până nu ajungem și mai sus. Dorim să ne facem cunoscuți și să punem în valoare această parte a fotografiei care este atât de frumoasă, de complexă și care aduce atât de multe satisfacții pe plan profesional dar și pe plan emoțional. După fiecare sedință foto putem spune că ne-am încărcat pozitiv emoțional. Sunt atât de frumoase familiile împreună și au un farmec aparte. Asta ne dorim să surprindem în toate fotografiile noastre”.

No backers yet!
No new updates
You need to be logged in to add comments!

0$
raised of 1,000$

This project will only be funded if at least 1,000$ is raised by March 20, 2020
Project sponsor
Norbert Rotaru