Răulea Alina-Casa Bunicii

Unfortunately this project hasn't been funded on time!

Răulea Alina, una dintre finaliste, cu o experiență de peste 10 ani ca bucătar în cadrul pensiunilor din zona Transfăgărășan și ca administrator cabanier, a moștenit o casă și 3000 mp de teren aferent, în urma decesului Bunicii, ceea ce a determinat-o să deschidă pensiunea ”Casa Bunicii”.

Pensiunea are 3 camere la parter şi bucătăria dedicată turiştilor, iar la etaj sunt amplasate 2 camere din care se poate admira în toată splendoarea lor, panorama Munţiilor Făgăraş ⛰️.

👪 Este o afacere de familie în care este implicată mama și fiica, Răulea Maria Ariana, proaspăt absolventă a Liceului Economic din Sibiu, admisă în acest an la Facultatea de Științe Economice – secția Turism și Comerț. Ariana este cea care a ajutat-o pe mama sa să întocmească planul de afacere si anexele financiare pentru concurs.

💰 Cei 25.000 lei i-ar utiliza pentru amenajarea și utilarea unei bucătării, a unui salon și a unui spațiu de joacă pentru copii.
Noul cadru legislativ le oferă posibilitatea pentru înființarea unui punct gastronomic astfel încât ar putea să le ofere oaspeților preparate realizate cu materii prime furnizate de către ferme și producători locali.

No backers yet!
No new updates
You need to be logged in to add comments!

0$
raised of 1,000$

This project will only be funded if at least 1,000$ is raised by March 20, 2020
Project sponsor
Norbert Rotaru