VALENTINA MARTINOV- MUSARDU ROA DESIGN SRL

Unfortunately this project hasn't been funded on time!

Ultimul, dar nu cel din urmă finalist din concursul nostru…Valentina Martinov este inginer constructor și de când se știe a fost fascinată de tehnologiile de fabricație pentru diferite produse și de design interior.

A lucrat mult timp în administrația publică locală unde a oferit consultanță pe partea de accesare de fonduri europene și ulterior s-a relocat în Timișoara unde a lucrat în cadrul ADR Vest.

Dintotdeauna și-a dorit să aibă propria afacere, să fie independentă și în acest an, a spart gheața înființând firma, MUSARDU ROA DESIGN SRL.📐

Prietenii i-au spus ca are mult curaj pentru a se lansa într-un astfel de proiect, noi credem că are determinarea și pregătirea necesară pentru a transforma acest proiect într-unul de succes.

Valentina a participat in concursul nostru pentru a demara activitatea de producție de obiecte sanitare (lavoare) folosind o imprimantă 3D. Imprimanta 3D îi permite ca pe baza modelului 3D generat pe calculator să folosească o serie de forme pe care ulterior imprimanta le imprimă cu fidelitate.
Imprimanta 3D are capacitatea de a imprima materiale diverse, de genul: plastic, ceramică, metal, materiale termosensibile, carbon, lemn, de texturi și culori diferite.

Dacă ar câștiga cei 25.000 lei, i-ar utiliza pentru achiziția echipamentelor și materiei prime necesare pentru producția unui număr de 7 produse sanitare, unicat.

No backers yet!
No new updates
You need to be logged in to add comments!

0$
raised of 1,000$

This project will only be funded if at least 1,000$ is raised by March 20, 2020
Project sponsor
Norbert Rotaru